HomeBlogEen klus om nooit te vergeten

Een klus om nooit te vergeten

Sinds ik bij een hotel ben ingehuurd om de complete inrichting te vernieuwen heb ik al vele dingen geprobeerd om de kamer er mooier en moderner eruit te laten zien maar de badkamers waren echt een doorn in mijn ogen. Ze waren oud, leken heel vies door een vergeelde kleur en aangezien het een halfopen badkamer was kon ik er ook niet heel erg veel mee. Normaliter worden de kamers aangepast op de badkamers of juist andersom maar in dit geval was er geen beginnen aan.

Budget gesprek

Aangezien ik het gevoel had hier zoveel mee te kunnen ben ik met de eigenaar rondom de tafel gegaan met de vraag of er misschien ook een nieuwe badkamer in het budget verwerkt kan worden. Wanneer je heel veel badkamers afneemt is het uiteraard alsnog een hoge kostenpost maar uiteindelijk verdien je dat snel terug met een goedlopend hotel. De eigenaar ging er ten eerste instantie over nadenken maar dezelfde dag besloot hij akkoord te geven en een bepaald budget. YES, ik kon aan de slag.

Ik besloot voor iedere kamer een toilet bij Douche Concurrent te bestellen, ik doe regelmatig zaken met deze ondernemer. Daarnaast weet ik dat de levering snel zal zijn en gewoon netjes. Wanneer er iets niet goed zit dan is de klantenservice echt geweldig en denken ze echt met je mee.

Goed, het toilet bij Douche Concurrent is geregeld, nu nog een mooie inloopdouche a 75 kamers, tegels en een mooie wasbak of waskom.

Alles op papier

De grote baas vroeg aan mij om hem op de hoogte te houden van mijn nieuwe idee├źn. Uiteraard had ik alles al op papier voor hem gezet en waren de tekeningen ook klaar.

Ik besloot uiteindelijk te gaan voor een glazen inloopdouche met een witte hoogglans tegel in de douchecabine met 1 wand natuurstenen in de kleur grijs. Daarnaast had ik het toilet in de hoek betaald wat gedeeltelijk werd afgeschermd door een handdoeken kast.

Schuin tegenover het toilet bevond zich het gedeelte waar 2 waskommen worden geplaatst met een grote spiegel erboven.

De baas vond het op de tekening erg mooi en kon ik dus mijn vakmannen gaan uitzoeken. Ondertussen bestelde ik alle materialen dus onder andere ook de waskom, ook bij douche concurrent.

Overige dingen voor de hotelkamers

Naast de badkamer was ik ook verantwoordelijk voor de bedden en het interieur van de hotelkamer. Ik koos voor neutrale tinten en ik had een lokale schilder gevonden die veel schilderijen zou willen ophangen in het hotel als promotiemateriaal, top want dat is dus compleet gratis en de kamer wordt een stuk vrolijker.

Het waren maanden werk maar ik ben erg trots op het resultaat. De eigenaar is er uiteraard ook erg blij mee en de omzet is inmiddels weer verdubbeld. Eind goed, al goed.

Populaire blogs

Mijn favorieten