HomeBlogDurf jezelf te zijn

Durf jezelf te zijn

Het is niet makkelijk voor meiden van de leeftijd 14-25 om zich comfortabel te voelen in hun eigen lichaam. Het is soms zelfs zo ondragelijk dat je zelfs niet naar buiten durft, omdat je bang bent voor anderen hun reactie. Ik heb hier ook moeite mee gehad en vandaag deel ik mijn verhaal. Ik durf nu namelijk wel mezelf te zijn, maar hoe ben ik hieruit gekomen?

Begin bij het begin

Het is niet altijd even makkelijk om je fijn en veilig te voelen in je eigen lichaam, maar wat wel zou helpen is om je te kleden op de manier dat jij fijn vindt, en waar jij je prettig in voelt. Ik heb ervoor gekozen om grote maten bh's te kopen die erg lekker zitten. Deze bh’s zitten erg comfortabel en ze zijn er zelfs in verschillende stoffen en kleuren. Speciaal gemaakt voor dames zoals ik. Ik wilde niet alleen bh’s kopen, maar ook Grote maten lingerie. Ik wilde mij weer sexy voelen en als ik in de spiegel kijk, wil ik een sterke onafhankelijke vrouw zien. Met deze lingerie lukte dat.

Stappen durven zetten

Er zijn duizenden vrouwen die hetzelfde ervaren en hiermee struggelen. Kijk eens om je heen en praat erover. Het is niet goed om dingen op te kroppen en het voor jezelf te houden. Ik ben gaan praten met mijn beste vrienden, omdat ik wist dat zij altijd voor mij klaar zouden staan. De stappen die ik heb gezet, hebben mij geleid tot het punt waar ik nu sta. Welke stappen waren dat dan? Ik ben niks aan mijn lichaam gaan veranderen, om mijzelf beter te laten voelen. Ik ben naar bevestiging gaan zoeken dat mij vertelde dat ik prima ben zoals ik ben. Dit vind je niet door eindeloos door je tijdlijn heen te scrollen en modellen te bekijken. Jij bent je eigen model, prachtig zoals je bent.

Ontmoet jezelf

Durven zijn wie je bent klinkt erg eenvoudig, maar in sommige situaties komen we terecht in een trechter waar wij ons liever niet in bevinden. We stellen onszelf niet open en veel vrouwen zoals wij, beseffen dat ze zichzelf niet kunnen zijn. Er ontstaat hierdoor een patroon. Laat jezelf niet in de steek door een mening van andere te absorberen. Laat jouw weg naar vrijheid niet beïnvloeden door andere, wees trots op jezelf, op je lichaam en op hoe je eruitziet. Je bent perfect zoals je bent. Voel je sexy en mysterieus in prachtige lingerie en stop met het verschuilen van je lichaam.

Populaire blogs

Mijn favorieten