HomeBlogEen heerlijke wandeling in de buiten lucht

Een heerlijke wandeling in de buiten lucht

De herfstdagen zijn heerlijk, wanneer het niet regent uiteraard. Maar het is ook fijn om deze dagen een frisse neus buiten te halen. Vooral omdat de herfstlucht een beetje vochtig is en dus goed op te nemen is in jouw lichaam. Dan is een wandeling buiten heerlijk om te doen.

 

Houdt alsnog voldoende afstand

Omdat we nu in de huidige COVID-19 situatie leven en we weer richting een intelligente lockdown gaan, moeten we zorgen dat we alle regels goed naleven. En dus ook in de buitenlucht voldoende afstand houden. En wanneer we merken dat het ergens druk is, omkeren en naar huis te gaan. Want veiligheid voor alles natuurlijk, en dan kan je altijd op een later moment terug komen. Of juist een andere plek uit te zoeken voor een wandeling. Maar ga niet ergens rond lopen waar het super druk is. Dat is natuurlijk zonde, en vooral als straks de regels nog strenger worden.

Maar een rondje in het bos rond lopen is altijd fijn. En het doet je als persoon natuurlijk goed om even in de buitenlucht te lopen. Maar wat we natuurlijk allemaal merken is dat er steeds meer rommel en afval rondslingert omdat veel mensen hun eigen rommel niet mee naar huis nemen of gaan dumpen in het bos. En dat is natuurlijk niet nodig. Vooral merk je dat soms met chemisch afval. Je hebt gewoon speciale plekken waar je dit kan weggooien en om het in de natuur weg te gooien is gewoon super slecht. En natuurlijk mega zonde van de mooie natuur.

 

Een wandeling maken

Nu hoef je natuurlijk niet altijd naar een bos of natuurgebied te gaan om een fijne wandeling te maken. Wanneer je een blokje om gaat in de buurt heb je toch even lekker de buitenlucht, maar blijf je wel lekker in de buurt. En het voordeel hiervan is natuurlijk dat je zo thuis bent. Dus ben je het wandelen beu kan je gemakkelijk omdraaien om naar huis te gaan. En als je merkt dat het ook op straat erg druk wordt, ben je ook zo thuis. Altijd fijn natuurlijk. 

 

Wat doe jij nu vooral om een frisse neus te halen? Want heel de dag binnen zitten, daar wordt uiteraard niemand heel vrolijk van. Dan is het juist fijn wanneer je toch naar buiten kan gaan om even een blokje om te gaan of om even een frisse neus te halen. En zolang het droog is buiten, zien we uiteraard geen probleem om naar buiten te gaan.

Populaire blogs

Mijn favorieten