HomeBlogNieuwe zomer, nieuwe tuin(set)

Nieuwe zomer, nieuwe tuin(set)

Oh yes! Ik heb de zomer in mijn bol en dat betekent bij mij thuis maar één ding: grote opruiming!
Alles wat we niet meer dragen, gebruiken, wat kapot is of stinkt, alles wat vergaan is of hartstikke uit de mode gaat bij mij de deur uit. Natuurlijk recycle ik veel en doneer ik wat ik niet meer nodig heb, maar ieder jaar kies ik één aspect dat een totale make over verdient in mijn huis en dit jaar is het: de tuin!
Ik zocht al tijden naar een mooie tuinmeubel set, eentje met een stevige tafel waar we toch met zijn vijven aan kunnen zitten, makkelijke zomerse stoelen, en als het kon wat ligbedjes erbij voor in het gras.
Voorheen ging ik altijd met een busje naar de bouwmarkt in de hoop dat ze wat leuks hadden staan, tegenwoordig kan ik gewoon tuintafels online bestellen. Dat is ook nog eens veel leuker, want nu kan ik gemakkelijk online tuintafels tegen elkaar afwegen. Is deze groot genoeg, glad genoeg, mooie kleur…? Ik heb er alle ruimte en tijd voor dat op mijn gemak uit te zoeken.

Setje.

Bij mijn ideale tuintafel horen natuurlijk tuinstoelen! De tuintafel die mijn voorkeur heeft, is de Harman Canberra loungetafel. Dit is een hele mooie, chique rechthoekige lounge tafel met gekruiste poten. Hij geeft  een onbezorgde en moderne look, en de kleur sloot ook nog eens mooi aan: antraciet. De stoelen die ik dus kies, moeten hier goed bij aansluiten. Voor de stoelen koos ik stoelen uit de Relax-lijn, en de variant met de armsteunen. Hartstikke mooi, comfortabel, simpel, maar ook modern. Om het geheel wat op te fleuren koos ik ze ook in een kek kleurtje. In de zomer mag het allemaal wel lekker kleurrijk! De tuin staat in bloei, dus daar hoort mooi bijbehorend meubilair bij, vind ik dan altijd.

Zomer ready!

Voor de bezorging van mijn nieuwe meubelsetje ging ik eerst de tuin te lijf. Al het onkruid uit de kieren van de tegels verwijderd worden, de heggen gesnoeid, en even de hogedruk spuit er doorheen. Ik heb zelfs wat Solar lampjes opgehangen in een struik vlakbij de tafel; deze zijn op zonne-energie en hebben dus geen stekker of batterij nodig. Ook zijn ze regen resistent. Top!
Om mezelf nog even te trakteren, heb ik een luxe ligbedje erbij gekocht. Ik ben ook zo hard aan het werk geweest…nu mag ik eens genieten van mijn mooie nieuwe tuin.

 

Populaire blogs

Mijn favorieten