HomeBlogEen tent in Eindhoven

Een tent in Eindhoven

Wil je een partij voor partytent huren Eindhoven gelegen? Dan ben je op zoek naar partytentverhuur-brabant.nl. Zij hadden me laatst geholpen met een tuinfeestje, en het is me uitstekend bevallen.

Uitzoeken

Via google kwam ik al snel bij ze terecht. Ze hadden precies de soort tenten waar ik naar opzoek was, dus dat was al gemakkelijk, maar misschien niet universeel. De exacte maat inschatten was wel lastig, moet ik nou gaan voor 13 bij 13 meter, 17 bij 17 meter, of toch voor de 19 bij 13 meter. Gelukkig zag ik onderin hun website dat je ook een keer langs kon komen. Eenmaal daar werd ik goed geholpen. Ze hadden alle tenten al staan. Dat is toch handig, want dan ervaar je echt wat voor tent het is. Je krijgt dan meteen een gevoel voor hoeveel ruimte er is tegenover wat je nodig hebt. Ze waren zo vriendelijk om mij wat doeken en een liniaal te lenen. Deze kleden gebruikte ik om dingen zoals de tafels uit te leggen. Zo kreeg ik al snel een goed gevoel van wat waar ging staan, en belangrijker, of ik de afstand tussen de huishoudens een beetje kon bewaren. Uiteindelijk ben ik daarom voor de 17 bij 17 meter tent gegaan.

Extra’s kiezen

Waar ze me op wezen was dat de weersverwachting voor de dag wat wisselvallig was. Ze boden daarom meteen aan om zijwanden erbij te doen. Ik vond het heel attent dat ze meteen met je meedachten over hoe jou feestje vorm ging krijgen. De zijwanden heb ik er ook maar bijgedaan. Toen ze hoorde dat het feestje onder de tent tot in de avond door zou gaan boden ze aan om een licht demo te doen. Zelf was ik van plan met wat oude kerstverlichting de boel te verlichten. Maar toen ik zag wat voor licht ze hadden was ik meteen om. In plaats van de felle spotjes was dit juist een zacht, warm en getemperd licht. Die er ook maar bij.

Opzetten

De dag voor het feestje kwamen ze de tent opzetten. Ik had al mijn vrijdagmiddag vrijgemaakt, want ik had verwacht dat het wel even zou duren, en dan kon ik helpen. Ze waren echter in een vloek en een zucht klaar. Na een kopje koffie waren ze er al vandoor, en kon ik mijn planning naar voren trekken. Ik kon meteen alles al klaar zetten in plaats van de ochtend erop, wel zo gemakkelijk.

Populaire blogs

Mijn favorieten