HomeBlogGeef je huis een beetje kleur. Koop een ledstrip!

Geef je huis een beetje kleur. Koop een ledstrip!

Een nieuw huis is altijd een mooie kans om deze in te richten naar je eigen stijl en eigen woonwensen. Veel mensen vinden het dan ook heerlijk om woonboulevards en woonwinkels af te struinen. Op zoek naar die bank die ook nog eens perfect bij de vloer past. Vaak stopt het hier natuurlijk niet, want je moet ook nog eens op zoek naar lampen die bijpassend zijn en ook accessoires moeten we niet vergeten. Terugkomend op de lampen die bij je inrichting moeten passen. Dit vind ik misschien wel de lastigste klus van allemaal. Ik ben altijd een beetje op zoek naar iets moois, met uiteraard milieuvriendelijke lampen erin. Toch is voor mij het vinden van die perfecte lamp altijd een hele klus. Ik wil namelijk ook graag iets unieks, niet als ik bij vrienden van mij naar binnenloop dat dezelfde lamp daar ook hangt. Dus ik ging op zoek!

Modieus én milieuvriendelijk

Na talloze woonboulevards en woonwinkels te zijn afgestruind had ik eindelijk een aantal lampen die perfect bij mijn inrichting pasten. Maar toen zag ik iets heel vets. Iedereen kent die TV’s wel waar sfeerverlichting in zit gebouwd en die verschillende kleuren op je muur projecteert. Zelf heb ik geen tv met zogenoemd ambilight, maar ik kwam er achter dat je dit ook zelf gemakkelijk kunt creëren. Hoe ik dit heb gedaan? Het eerste wat je doet is een ledstrip kopen. Met de ledstrip heb je als het ware een hele slinger met led verlichting, waardoor je verschillende onderdelen van je huis modieus en milieuvriendelijk kunt inrichten. Want, led verlichting is natuurlijk enorm milieuvriendelijk en gaat daarbij ook nog eens jaren mee. Achter de bank, de tv en ook in sommige kasten heb ik de led verlichting geplaatst zodat dat een mooi sfeer effect geeft. De finishing touch van mijn inrichting!

Hoe richt jij je huis in?

Ik noemde net al mijn enorme zoektocht naar de perfecte inrichting van mijn huis. Heb jij al een idee hoe jij jouw nieuwe huis gaan inrichten? Of ga je niet verhuizen maar ben je wel toe aan een frisse look? Neem dan gerust mijn tip op een ledstrip te kopen mee. Op een gemakkelijke en milieuvriendelijke manier geef je jouw woonkamer, hal of keuken een compleet nieuw uiterlijk. Doordat led verlichting bijzonder duurzaam is zul je hier jaren plezier van hebben en voelt je huis weer als nieuw. Verhuizen en talloze woonboulevards afstruinen op zoek naar de perfecte inrichting is dan niet meer nodig!

Populaire blogs

Mijn favorieten