HomeBlogFloris van Bommel: duurzame en tijdloze heren schoenen

Floris van Bommel: duurzame en tijdloze heren schoenen

Het is voor heren nog best lastig om mooie nette schoenen te vinden die lang mee gaan. helemaal voor jonge mannen, zoals ik zelf. Ik houd zelf namelijk van kwalitatief goede herenschoenen, maar die er wel ook jong en jeugdig uit zien! De schoenen van Floris van Bommel bleken de uitkomt. De schoenen zijn mooi, gaan lang mee, zijn stijlvol, maar ze zijn ook verkrijgbaar in hippe prints en kleuren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat schoenen duurzaam zijn. Met duurzaam bedoel ik dat ik niet elk jaar nieuwe herenschoenen hoef te kopen. Ik wil schoenen van goede kwaliteit, die tijdloos zijn, die met elke modetrend mee kunnen gaan, en die van goede kwaliteit materialen gemaakt zijn. Natuurlijk zijn herenschoenen vaak van leer, en daarom zijn ze op milieuvlak minder duurzaam. Maar voor mij is dat goed als ik ook daadwerkelijk lang met leren schoenen kan omgaan!

Wat maakt de schoenen van Floris van Bommel duurzaam?

De schoenen van Floris van Bommel gaan verder wat betreft duurzaamheid dan alleen een lange houdbaarheid. Het bedrijf zelf is een familiebedrijf wat nu al 9 generaties in de familie is. Dit zorgt ervoor dat de waardes en normen die het bedrijf heeft ook worden overgegeven op de volgende eigenaar. Deze waarden en normen maken het schoenenmerk  zo duurzaam. Elke bedrijfsmatige beslissing die genomen wordt, wordt pas besloten zodra er een check is gedaan wat de invloed op de leefomgeving is. Daardoor zorgt Floris van Bommel er voor dat de leefomgeving niet wordt aangetast en ook wordt gespaard voor toekomstige generaties. Zo was Floris van Bommel het eerste schoenenmerk in Europa dat voldoet aan alle milieu-keurmerken die in 1997 werden opgesteld. Nog steeds is het merk een voorloper in milieuvriendelijk produceren.

In wat voor stijlen zijn Floris van Bommel schoenen verkrijgbaar?

Naast dat de schoenen van Floris van Bommel dus zeer duurzaam zijn, zijn ze ook erg aantrekkelijk voor het oog. Het aanschaffen van een paar schoenen voelt dus goed voor toekomstige generatie, maar voelt ook goed voor jezelf. Want je hebt er een paar milieuvriendelijke schoenen bij. Floris van Bommel maakt schoenen voor zowel dames als heren. Het aanbod voor heren is zeer groot. Floris van Bommel staat vooral bekend om hun mooie herenschoenen. Ook verkopen ze hogere veterschoenen, die wat meer een alledaagse uitstraling hebben. Floris van Bommel heeft dus voor iedere stijl een schoen in de aanbieding. Inmiddels is het merk door al zijn voordelen een van mijn favoriete schoenen merken geworden, en ik kan dan ook iedereen deze schoenen aanraden!

Populaire blogs

Mijn favorieten