HomeBlogGezellige groene kerst: duurzame cadeaus, bomen & gelukkige recepten!

Gezellige groene kerst: duurzame cadeaus, bomen & gelukkige recepten!

De feestdagen staan weer voor de deur en het is tijd om na te denken over hoe we dit jaar een gezellige en duurzame kerst kunnen vieren. In dit artikel geven we je tips voor duurzame cadeaus, groene kerstbomen en heerlijke geluk recepten voor een bewuste feestmaaltijd. Laten we samen zorgen voor een groene en gezellige kerst!

Duurzame cadeautips met Eurogroen en NedNL

De zoektocht naar het perfecte cadeau kan soms lastig zijn, vooral als je ook rekening wilt houden met het milieu. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel duurzame geschenken te vinden die bijdragen aan een betere wereld. Bij Eurogroen en NedNL vind je een ruim assortiment aan milieuvriendelijke producten die perfect zijn om te geven tijdens de feestdagen.

Originele en milieuvriendelijke geschenken voor iedereen

Denk bijvoorbeeld aan herbruikbare koffiebekers, bamboe tandenborstels, biologisch afbreekbare telefoonhoesjes of een mooie Kerstbox vol duurzame verrassingen. Door te kiezen voor duurzame cadeaus draag je niet alleen bij aan het geluk van de ontvanger, maar ook aan het welzijn van onze planeet. Zo maak je de feestdagen extra speciaal!

Kerstboombox en andere groene kerstboomopties

Een kerstboom is natuurlijk onmisbaar tijdens de feestdagen, maar het kappen van bomen voor slechts een paar weken plezier is niet erg duurzaam. Gelukkig zijn er genoeg groene alternatieven om je huis toch in kerstsfeer te brengen. De Kerstboombox is bijvoorbeeld een prachtig alternatief voor de traditionele kerstboom.

Alternatieven voor de traditionele kerstboom

Naast de Kerstboombox zijn er ook andere opties, zoals het huren van een levende kerstboom die na de feestdagen weer wordt teruggeplaatst in de natuur. Of wat dacht je van een houten kerstboom die je jaar na jaar kunt hergebruiken? Door te kiezen voor een duurzaam alternatief, zorg je voor een groene en gezellige kerst.

Heerlijke recepten van Een Theelepel Geluk

Een feestelijke maaltijd mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de kerstdagen. Maar hoe zorg je ervoor dat je gerechten niet alleen lekker, maar ook verantwoord zijn? Een Theelepel Geluk biedt een scala aan heerlijke recepten die passen bij een bewuste levensstijl.

Smakelijke gerechten voor een bewuste feestmaaltijd

Denk bijvoorbeeld aan vegetarische of veganistische gerechten, seizoensgebonden groenten en eerlijke ingrediënten. Door te kiezen voor duurzame en verantwoorde recepten, zet je niet alleen een heerlijke feestmaaltijd op tafel, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Zo geniet je van een gezellige, groene kerst vol Geluk recepten!

Populaire blogs

Mijn favorieten