HomeBlogBekende kleding merken

Bekende kleding merken

Er zijn heel veel kledingmerken die bekend zijn en die ook heel populair zijn. Elke kledingmerk trekt zo zijn eigen publiek aan. Zo zal je merken hebben die veel voor jongeren zijn, voor ouderen zijn, voor sporters zijn, skaters en nog veel meer. Een aantal kledingmerken die over het algemeen best bekend zijn is bijvoorbeeld Black Bananas, Daily Paper, Stone Island en natuurlijk Nike en Adidas. Merken zoals Black Bananas en Daily paper zijn merken die met de tijd steeds bekender en populairder werden. Merken zoals Nike en Adidas zijn merken die al veel langer heel bekend zijn. Nike en Adidas zullen ook merken zijn die altijd bekend zullen blijven en altijd gedragen zal worden.

Beroemdheden met een eigen kledingmerk

Je hoort en ziet het steeds vaker dat beroemdheden hun eigen kledingmerk uitbrengen. Zo heb je bijvoorbeeld Balr dat gemaakt is door de beroemdheden Demy de Zeeuw, Gregory van der Wiel en Eljero Elia. Balr is een merk dan heel bekend is onder de voetballers en er wordt ook reclame gemaakt door voetballers. Een andere bekende voetballer die ook een kledingmerk heeft opgericht is Alexander Büttner. Het merk wat de voormalig Vitesse en Manchester United speler heeft gemaakt is ab lifestyle. Het merk ab lifestyle heeft veel te bieden zo kun je van het merk kleding, maar accessoires kopen. Een andere merk dat heel bekend is onder de voetballers is het merk Cruyff classics. Zoals je al misschien kunt raden is het merk Cruyff van de bekende voetballer Johan Cruijff. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van merken die zijn opgezet door beroemdheden want er zijn er nog veel meer.

Een trend of een rage?

Zoals al eerder benoemd zijn er vele merken die beschikbaar zijn op de markt. Zo heb je vele merken in de hoge prijsklasse, maar natuurlijk ook vele merken in de lage prijsklasse. Naast de prijsklasse heb je ook vele merken die een trend zijn, maar natuurlijk ook merken die een rage zijn. Een rage is dat het merk voor korte tijd heel bekend en populair is en dan steeds verder naar de achtergrond zakt. Bij een trend is dit het tegenovergestelde omdat een trend niet voor korte termijn is. Bij een trend heb je namelijk te maken met een merk dat langer dan een seizoen populair is. Wil jij je geld goed investeren en is het met de mode mee lopen geen prioriteit voor jou, kijk dan naar trends in plaats van een rage.

Populaire blogs

Mijn favorieten