HomeBlog3 musthaves voor iedere tuin!

3 musthaves voor iedere tuin!

Je herkent het gevoel vast wel. Je stapt bij iemand anders de tuin binnen en je voelt je meteen welkom. Alles lijkt te kloppen. Er is voldoende groen aanwezig, een goede zitplek, een prachtig grasveldje en voldoende bloemen. De balans tussen praktische comfort en levendig groen brengen een oase van rust en vormen de basis van een gezellige tuin. En wie wilt dat nou niet een gezellige tuin. Het is de plek om samen te komen met vrienden en familie in privésferen. Met behulp van deze 3 tips is ook jouw tuin straks de nieuwe chill spot van jou en je vrienden.

Jacuzzi

Een jacuzzi in je tuin? Is dat niet iets voor de bovengemiddeld welvarende burger? Met de komst van de opblaasbare jacuzzi is dat voorgoed verleden tijd. Tegenwoordig bieden nota bene supermarktketens de oplossing. Ze bieden de opblaasbare jacuzzi namelijk voor een zeer zacht prijsje aan. De jacuzzi biedt ruimte voor 4 personen dus er is ruimte voor iedereen. Daarnaast is jacuzzi van alle gemakken voorzien. Je tuin zal dus worden verrijkt met een waar stukje luxe tegen een spotprijs. Nu de prijs geen obstakel meer vormt kan dit middelpunt van rust eigenlijk niet meer ontbreken in je tuin. Een dagje chillen de jacuzzi zal de gezelligheid in je tuin alleen maar doen toenemen.

Tuinoverkapping

Nog een absolute musthave voor iedere tuin is een overkapping. Je kent het wel. Zit je net lekker in de tuin te genieten van een heerlijke barbecue komt er opeens kolossaal leger van regendruppels neerdalen. En niets of niemand blijft gespaard. Je tuinmeubels worden nat. Je kleding wordt nat. De net gedekte tafel moet het ontgelden. Kortom, je gezellige dag in de tuin volledig verpest. Door een tuin overkapping te plaatsen heb je hier geen last meer van. Door weer en wind kunnen jij en je familie ongedeerd genieten van de buitenlucht. Het tuinfeestje gaat met een overkapping altijd door!

Clematis

In een gezellige tuin moet naast luxe en comfort ook groen voorkomen. De tuin is plek waar je je een kan voelen met de natuur. De ideale plant hiervoor is dan ook de clematis. De clematis is een klimplant met groene bladeren of met bloemen. De bladeren van de clematis houden het hele jaar hun kleur. Hierdoor is de clematis een zeer geliefde plant. Ook kan de clematis als verbinding dienen tussen de objecten in je tuin, de tuin zelf en het huis. Door de vele takken van de clematis zal de klimplant zich vastklampen en een verlengstuk vormen. Welke clematis je ook kiest, de groenblijvende clematis, de vroegbloeiende clematis of de laatbloeiende clematis, de clematis zal je tuin opfleuren.

Populaire blogs

Mijn favorieten